Marina Pettersson / Projektin ja pedagogiikan sisällöllinen vastaava
Valmistuttuani Turun konservatoriolta pianonsoiton opettajaksi jatkoin opiskelua kuoronjohdon parissa. Olen myös erikoistunut alle kouluikäisten musiikkikasvatukseen.
Tällä hetkellä ohjaan perheryhmiä Folkälsanilla ja Turun ruotsinkielisellä seurakunnalla. Turun kaupungin päivähoidon piirissä opetan muskariryhmiä. Lisäksi opetan yksityisesti pianonsoittoa ja ohjaan Turun kaupungin lasten ja senioreiden kerhotoimintaa. Tjolahåpp!-projektissa tehtäväni on pitää langat käsissäni.

 

Jenny Backman-Pråhl / Vastaava Tjolahåpp!-pedagogi
Olen koulutukseltani varhaisiän musiikinopettaja. Arkisin ohjaan muskariryhmiä Länsi-Uudenmaan musiikkiopistossa Lohjalla. Lisäksi kierrän korkeakouluissa ja toisen asteen oppilaitoksissa luennoimassa varhaisiän musiikkikasvatuksesta sekä järjestän jatkokoulutuksia esimerkiksi päiväkotien henkilökunnalle. Olen myös julkaissut lastenmusiikkialbumin Musikporten.

 


Tom Grönroos / Kulttuurituottaja

Olen koulutukseltani kulttuurituottaja, ja tällä hetkellä työn alla ovat mm. projektit Tjolahåpp!, Rockskolan – Åbo sekä Musiikki- ja Kuvataidekoulu Art-Dur. Työskentelen myös kitaransoiton opettajana, ja taustaltani olenkin muusikko. Vastaan Tjolahåpp!-projektin hallinnollisesta puolesta.

 

Yhteystiedot:
info@tjolahapp.fi
facebook.com/tjolahapp
instagram.com/tjolahapp
Tjolahåpp! YouTube

KultAd rf (laskutus/kirjanpito)
c/o Kirjanpitotoimisto MeMera
PL 6
21661 Nauvo
info@kultad.fi